SmartBox

Tilbage i begyndelsen af år 2000 besluttede SmartBox grundlægger fra Sydney, Australien at han ville tage sin alternative reklame virksomhed til nye steder og se, hvad Verden mente om bugsering af mobile trailere med Vespa scootere. Efter 7 års flytning mellem 14 lande med alle hans ting flytter han det fra frem og tilbage fra kasser til lastbil og tilbage i Self-storage. Denne måde at flytte på og dobbelt aflevering af alting var virkeligheden meget spild af tid og kræfter.

Ide

Han besluttede sig at efterforske branchen og han opdagede hurtigt, at trods den enorme efterspørgsel, var der ingen nem, problemfri, pålidelig løsning til flytning og opbevaring derude. Så han skabte en.

Udvikling

SmartBox startede i 2010, fra en simpel idé til, at løse flytning og opbevarings problemer ved, at bringe en sikker opbevaring til kunderne, og have en fantastisk kundeservice. Lige siden begyndelsen, har folk elsket Smartboxes koncept, fordi det sparer dem for en verden af tid, kræfter og stress.

Næsten et halvt årti senere, er SmartBox opbevaring i København, Stockholm, Gøteborg og Malmø og hjælper kunder med deres unikke behov for personlig og kommerciel opbevaring.
Slutningen? Ikke engang tæt på. Vi er kun lige begyndt!

Kunderne først!

Teamwork er det, der driver os. Vi er klar over, at uden jer, vores kunder, vil vi ikke være her!
Når det kommer til flytning, har Smartbox en praktisk, jordnær tilgang, hvor kunderne altid kommer først.

Problemfri og praktisk opbevaring

SmartBox er en nem mobil opbevarings løsning, hvor en opbevarings enhed bliver bragt hjem til dig. Du har en dag til at pakke dine ejendele i fred og ro. Vi afhenter derefter din SmartBox og kører den til vores afsikret lagerfacilitet.
Hvis du har brug for, at få adgang til dine ejendele, er dette også meget nemt! Vi kan bringe din SmartBox tilbage for en dag. Det er nemt, praktisk og helt sikkert, hvilket gør SmartBox til det bedste flytning og opbevarings valg!

Kvalitet og fokus

Som virksomhed er vi forpligtet til, at levere kvalitets flytninger samt opbevarings løsninger med en kundeservice. Vores mål er, at give den form for service, så du vil anbefale os til din familie og venner. Under hele dit ophold hos os, er vi her for at hjælpe dig.

Vores værdier

Vi har nogle værdier, der er nøglen til alt, hvad vi gør:
1. Kunderne først
2. Ansvarlighed
3. Sikkerhed
4. Troværdighed
5. Effektivitet

Kvalitet i højsædet

Vores mål er at yde en service, som vores kunder føler sig trygge med. Uanset værdien af boet har (personlig såvel som økonomisk), er vores mål er at give en opbevaring, der er så glat som det er billigt. SmartBox er baseret i Danmark, Malmø og i Skåne regionen og tilbyder såvel alle i både Danmark og Sverige en ny, simpel og sikker måde at opbevare ting og objekter.

Kundefokus

Simpelthen fordi uden kunder – ingen forretning.

Hvis du har spørgsmål, bedes du kontakte os på

Mail: info@smartboxes.dk
Telefon: +45 31 13 8000