Billig opbevaring København er hvad du søger?

Har du brug for en stressfri og billig opbevaringsløsning?

Så er det tid til at tænke ud af boksen og ikke vælge de sædvanlige besværlige og bekostelige stationære lagerfaciliteter og i stedet vælge vores revolutionerende og nyskabende one stop koncept, SmartBox.

Hvad er SmartBox? Først og fremmest er det mobil opbevaring, der kommer til din dør! SmartBox er en, nem at bruge mobil opbevaringløsning, der gør det sikkert og nemt at gemme og flytte dine værdifulde ejendele (møbler osv.)

Hvordan fungerer det? Det er nemt! SmartBox opmagasinerings containere bliver leveret lige til dit hjem eller kontor. Du har så op til otte timer, til at pakke og låse din SmartBox opmagasinering containere. Så vil vi vende tilbage og afhente din SmartBox opmagasinering containere og tage den til et af vores sikre og kontrolleret lagerfaciliteter uden for København.

Dine ejendele forlader aldrig SmartBox og forbliver som du har pakket dem.

SmartBox er en super opbevaringløsning, der tilpasser sig din tidsplan. Vi er klar til at leverer 7 dage om ugen!

Hver Smartbox er leveret til dig i en aflåselig specialbygget trailer, der holder til alt slags vejr. For at lette af- og pålæsning, er SmartBox gulvet blot 40 centimeter over jorden. Du kan bruge dine egne flyttekasser og tæpper til at pakke dine ejendele.

En Smartbox er den ideelle opbevaringsløsning til både kort eller langsigtet opbevaring. Brug det, når du renoverer dit hjem, flytter ind i en nyt hus eller blot vil have opbevaret dine ejendele, når du rejser i udlandet. Eller brug os på Smartbox til langtidsopbevaring til virksomheder i vækst eller til at fjerne rod fra dit hjem.

Smartbox kommer lige til din dør, overalt i Hovedstaden og Storkøbenhavn. Afhentning og levering af dine SmartBox koster 699 kr inden for København & 699 kr. pr time på resten af Sjælland og Danmark.