Hvor stor er et SmartBox opbevaring enheder?

SmartBox Standard på 8 m³ er ca. L 2.4 m x B 1.5 m x H 2.2 m. Bemærk venligst dette er ydre dimensioner.

SmartBox Maxi på 12 m³ er ca. L 2.4 m x B 1.8 m x H 2.6 m. Bemærk venligst dette er ydre dimensioner.

Hvad er en SmartBox opbevarings enheder lavet af?

Lagringsenheden er konstrueret af træ, som kan ånde (i modsætning til stål), så de elementer der er opbevaret er godt beskyttet mod temperatur og luftfugtighed ændringer. Alle dine ejendele, lige fra papirarbejde til store møbler vil være sikkert og tørt opbevaret i din SmartBox enhed, hvilket gør det til en ideel opbevarings løsning til både private hjem og erhvervslivet.

Transport af opbevarings enhed

Din SmartBox bliver leveret i en overdækket, lås bar og specialbygget trailer. Dine ejendele er derfor fuldt beskyttet mod alle vejrforhold, når vi parkerer ved din husstand.

Lås din SmartBox

Har du selv en lille hængelås til opbevaringsenheden, så brug endelig den. Vi har dog naturligvis også hængelåse til salg, hvis du ikke har en til rådighed. Uanset hvad, vil du være den eneste, der har adgang til din SmartBox.

Pakning af SmartBox

Et SmartBox opbevarings modul er nem at pakke og let at komme ind i. Gulvet er kun 40 cm over jorden. Tag et kig på vores pakning tips, for at lære mere om den bedste måde at pakke din SmartBox.

Ejendele, der kræver særlig opbevaring

Hvis du har nogle produkter, der kræver særlig pleje eller er du usikker på om nogle af dine genstande ikke får plads i en Maxi SmartBox, bedes du kontakte os.

Forbudte genstande – hvad må du ikke opbevare i en SmartBox

Der er nogle ting, der er forbudt at opmagasinerer i en SmartBox. Se vores forbudt side eller Kontakt os på
Mail: info@smartboxes.dk
Telefon: +45 31 13 8000

Adgang til dine ejendele

Når du vil have adgang til dine ejendele, kan vi enten leverer din SmartBox til din husstand eller du kan kontakte os for at lave en aftale og besøge vores lager.

Flere spørgsmål om vores opbevaringsløsninger?

Se vores FAQ