Flytning

Flytning kan betyde en masse arbejde og en masse at tænke over. Pakning, omkostninger, transport og opbevaring kan være stressende, men SmartBox gør hele processen lettere og sparer dig samtidig tid og penge. Traditionelle metoder til opbevaring kan ikke sammenlignes med vores revolutionerende nye metode. SmartBox er en innovativ virksomhed, der fokuserer på kunder og kvalitet.

SmartBox, den nemmeste løsning

Alle har et travlt liv og at forsøge at presse en flytning ind i kalenderen kan være svært. Den gamle metode er en belastning for dig og dine møbler, det er trættende, dyrt og tidskrævende. SmartBox har gjort opbevaring utrolig let ved at levere din egen personlige opbevaringsenhed direkte til din dør. Med SmartBox praktiske drop-off og pick-up løsning, behøver du ikke at forlade hjemmet.

Sikker opbevaring

Med SmartBox får du dit helt eget opbevaring enhed, til at pakke dine værdifulde og personlige ejendele i. Når du har pakket og låst din SmartBox, afhenter og transporterer vi den til vores lagerfacilitet. Adgang til din SmartBox er nemt, bare kontakt os for udlevering eller besøg os på vores lager.

Omkostninger

SmartBox forstår de betydelige omkostninger, begrænsede midler og ved at mange i dag er på et stramt budget. Med en effektiv opbevarings proces holder SmartBox omkostningerne nede og spare tid og penge. SmartBox tilbyder levering fra 699 kr. og ingen skjulte gebyrer .

Innovation

SmartBox gør opbevaring samt flytning og hele processen så enkel som muligt med online-tjenesten. Her kan du døgnet rundt booke os eller ved at kontakte os på

Mail: info@smartboxes.dk
Telefon: +45 31 13 8000