Mobil opbevaring

Har du brug for ekstra plads? Leder du efter en billig og bekvem midlertidig eller langsidtopbevarings mulighed? SmartBox tilbyder revolutionerende opbevarings løsninger direkte til din dør derhjemme eller til virksomheden. Det har aldrig været nemmere eller mere effektivt at pakke og opbevare dine personlige ejendele, end det er i dag med vores mobile lagerløsning .

Vores mobil opbevaring enhed spare tid og penge.

Sammenlignet med nogle traditionelle lagrings muligheder kan vores løsninger sparer op til 50 procent af, hvad det normalt ville koste.

Traditionel opbevaring betyder, at du pakker dine ejendele i en lejet varevogn eller trailer og køre gennem byen til det valgte lager. Når du ankommer, skal du igen have fat i alle dine ejendele og pakke din valgte lager plads for derefter at og aflevere anhænger eller lastbil. Det tager en masse energi og koster en masse penge. Med en mobil opbevaring enhed fra SmartBox , skal du bare pakke én gang og behøver aldrig at forlade adressen. Vi leverer din SmartBox og transporterer dine ejendele til vores moderne og sikre lagerfacilitet, hvor vi passer godt på din SmartBox, indtil du har brug for dem igen.

Du kan reservere din enhed online eller give os et opkald. En mobil opbevaring enhed leveres til dig og du har ikke travlt med at pakke din mobil opbevaring enhed, du har standard 8 timer at pakke i før vi vender tilbage for at hente enheden og tager det til vores lager.

Når du låser din mobil opbevaring enhed, opbevares den præcis som du har pakket den, da kun du har nøglen.

Mobil opbevaring er trygt og sikkert

Vores system giver flere lag af beskyttelse og sikkerhed for dine ejendele. Du er den eneste med en nøgle til din enhed. Vi sælger hængelåse eller du kan bruge din egen. Adgang til enheden er kun tilladt med korrekt identifikation. Desuden er vores enheder hjul låst for at forhindre uautoriseret bugsering. Hvert trin vi arbejder med dig på, er for at sikre, at din ejendom er optimalt beskyttet mod tyveri og beskadigelse.

Kontakt os allerede idag for at drøfte dine behov, eller bestille din SmartBox.