BILLIG OPBEVARING I KØBENHAVN?

Har du brug for en stressfri og billig opbevaringsløsning?

Så er det tid til at tænke ud af boksen, og ikke vælge de sædvanlige, besværlige og bekostelige stationære lagerfaciliteter, og i stedet vælge vores revolutionerende og nyskabende one stop koncept –  SmartBox.

Hvad er SmartBox? Først og fremmest er det billig opbevaring der kommer til din dør! SmartBox er en mobil opbevaringløsning, der gør det sikkert og nemt at opbevare og flytte dine værdifulde ejendele, samtidigt med at det er billigt!

Hvordan fungerer det? Det er nemt! SmartBox bliver leveret lige til dit hjem eller kontor. Du har så op til otte timer, til at pakke og låse din SmartBox opmagasinering container. Så afhenter vi din SmartBox, og tage den til et af vores sikre, overvågede og opvarmede lagerfaciliteter uden for København.

Dine ejendele forlader aldrig SmartBoxs lager, og forbliver som du har pakket dem.

SmartBox er en super opbevaringløsning, der tilpasser sig din tidsplan. Vi er klar til at leverer 7 dage om ugen! På den måde får du mere tid og overskud, i en ellers presset tid.

Hver SmartBox er leveret til dig i en aflåselig specialbygget trailer, der holder til alt slags vejr. For at lette af- og pålæsning, er SmartBox gulvet blot 40 centimeter over jorden. Du kan bruge dine egne flyttekasser og tæpper til at pakke dine ejendele.

En SmartBox er billig opbevaring, og den ideelle løsning til både kort eller langsigtet opbevaring. Brug det når du renoverer dit hjem, skal flytte eller blot vil have opbevaret dine ejendele, når du rejser i udlandet.

Smartbox kommer lige til din dør, overalt i Hovedstaden og Storkøbenhavn. Afhentning og levering af din SmartBox koster 699 kr inden for København & 699 kr. pr time på resten af Sjælland og Danmark.