MOBIL OPBEVARING OG LAGERLØSNING

Har du brug for ekstra plads? Leder du efter en billig og bekvem midlertidig eller langsidtopbevarings mulighed? SmartBox tilbyder revolutionerende opbevaringsløsninger, direkte til din dør, derhjemme eller til virksomheden. Det har aldrig været nemmere eller mere effektivt at pakke og opbevare dine personlige ejendele, end det er i dag med vores mobile lagerløsning.

Med mobil opbevaring fra SmartBox sparer du tid og penge

Sammenlignet med nogle traditionelle opbevaringsmuligheder, kan vores løsninger sparer dig for op til 50 procent af, hvad det normalt ville koste.

Traditionel opbevaring betyder, at du pakker dine ejendele i en lejet varevogn eller trailer og kører gennem byen til det valgte lager. Når du ankommer, skal du igen have fat i alle dine ejendele og pakke ud i det valgte lagerplads, for derefter at og aflevere varevogn eller trailer. Det tager en masse energi, og koster en masse penge.
Med mobil opbevaring fra SmartBox, skal du blot pakke én gang og behøver aldrig at forlade adressen. Vi leverer din SmartBox og transporterer dine ejendele til vores moderne og sikre lagerfacilitet, hvor vi passer godt på din ejendele, indtil du har brug for dem igen.

Du kan reservere din enhed online eller give os et opkald. Den mobile opbevaringsenhed leveres direkte til dig, og du har ikke travlt med at pakke, da du har 8 timer som standard at pakke i, før vi vender tilbage for at hente enheden og tage det til vores lager.

Når du låser din mobil opbevaring enhed, opbevares den præcis som du har pakket den, da kun du har nøglen.

Mobil opbevaring er trygt og sikkert

Vores system giver flere lag af beskyttelse og sikkerhed for dine ejendele. Du er den eneste med en nøgle til din enhed. Vi sælger hængelåse eller du kan bruge din egen. Adgang til enheden er kun tilladt med korrekt identifikation. Desuden er vores enheders hjul låst for, at forhindre uautoriseret bugsering. Hvert eneste ting viforetager os, er for at sikre at din ejendom er optimalt beskyttet mod tyveri og beskadigelse.

Kontakt os allerede idag for at drøfte dine behov, eller bestil din SmartBox online.